Superhosting никога повече

Програми или сайтове който могат да ви помогнат при разрешаването на сериозни проблеми в работата ви.

Superhosting никога повече

Мнениеот kalata на Нед Дек 20, 2009 12:35 am

Да си кажа моите болежки относно SuperHosting, на пръв поглед много добра и лъскава компания, много добре почнаха на пазара. Брат ми си взе акаунт и много добре се справяха с хостинг-а. След време започна да бави сайта който беше хостнат. А сега го чакам 30 секунди да се зареди. Прехвърлих и няколко DNS-a да са registrar на домейните ми. Тъй като вече не съм доволен реших да си сменя хостинга защото ми изтича домейна и какво се оказа:

Трябва молба за трансфер, която отнема една седмица, след това трябва да ми дадат Authorisation код с който да мога да направя трансфера, уж дават EPP кода за трансфер, но трябва и Transaction ID, за да е автоматизирано, но бавят клиентите максимално. Говорих със съпорта и каза, че това била политика на фирмата (да бавят хората и евентуално да се откажат да правят трансфер и да си продължат хостването при тях). Много разочарован, това е типично по български.

Един съвет, не хоствайте нито DNSи нито каквито и да е скриптове при тях. :mrgreen:

Аватар
kalata
Tri-Pi-o
Tri-Pi-o

Add reputation pointSubtract reputation point

Назад към Полезни съвети

Подобни теми