Определено ще е добре да се сложи страниране, колкото до ограничаването на резултатите ... не мисля (ако има повече резултати както и възможност за преглеждането на всичките, то потребителя ще прекарва повече време на сайта). Би било добре примерно да могат да се сортират резултатите по някакви критерии (възможност за допълнително филтриране или търсене в резултатите), като например:
- Сортиране по азбучен ред;
- Сортиране по продукт един или много.
- Търсене по продукти.
Ако се прибера в нас, и съм купил определени продукти, влизам в сайта, отбелязвам продуктите които имам и ми излизат наличните рецепти.
Може да има и допълнителна категоризация на рецептите по тип на рецептата -
- Апетайзери,
- предястия студени/топли,
- супи/бульони,
- основни (с месо телешко/свинско/пишеко/агнешко/ярешко/без месо) печено/пържено,
- пица / паста,
- салати,
- торти,
- кексове,
- десерти;
Като това е само примерно, винаги може да се обощи списъка.
Друга идея е да се добави към всяко ястие от дясно да има нещо като сандък (въпрос на дизайнерска гледна точка) с предложения:
- Напитки вървящи с това ястие;
- Препоръчителни комбинации (други рецепти пасващи отлично на тази, ръчно подбрани);
- Възможни комбинации (автоматичен списък, подобен на Ad-sense, използващ списък от продукти, който добре вървят един с друг, и по този начин да изкарва най близката комбинация от сходни продукти, като резултата ще е рецепта може би вървяща с текущата);
От мен за сега толкова

Дано идейте ми, ви влезнат в употреба.